Om Gnaverhjerne

Denne hjemmeside er oprettet for at private og opdrættere kan få samlet annoncer for køb og salg af marsvin og deres tilbehør. Erhvervsannoncer er ikke tilladt.

Siden er offentlig tilgængelig og man behøver derfor ikke være oprettet for at kunne henvende sig på en annonce – alle annoncer skal inkludere en email adresse.

Ønsker man at kunne oprette en annonce, skal man allerførst oprette en bruger på siden.
Når man er oprettet, vil man allerførst blive sendt til kontrolpanelet, hvor man kan udfylde mere i sin profil (eller lade være). Vender man tilbage til siden, vil der nu være et link til en ‘Bliv annoncør’.
Udfyld formularen og send den – og derefter vil ens bruger blive opgraderet til at kunne oprette købs- og salgsannoncer for marsvin og tilbehør.
For at kunne komme på listerne over opdrættere i Danmark, kræves det at man er registreret opdrættere i enten DMK eller DMF.

Når man har fået sin bruger opgraderet, vil man få adgang til enten 4 eller 7 menupunkter i kontrolpanelet, alt efter om man blot er annoncør eller om man er opdrætter.

Hvem står bag?

Sidens ejer og administrator er Lina Kugge, der har Sweet Leafs opdræt i Dansk Marsvineklub.

Siden er blevet oprettet fordi der IMHO mangler et samlingssted hvor marsvinefolk kan annoncere. Dette efter at Facebook nu slår hårdt ned på salg af dyr, og der er ikke de helt store alternativer.

Der vil ikke være yderligere annoncer, bannere, popups eller andet snask – det er KUN de annoncer som sidens brugere oprettere.